Οριστική λύση στην υδροδότηση της Τ.Κ. Βλάστης Εορδαίας



Ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες η επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος, της υδροδότησης της Τ.Κ. Βλάστης του Δήμου Εορδαίας. Η υδροδότηση της Βλάστης πραγματοποιείται από γεώτρηση που βρίσκεται πέριξ του οικισμού και έως σήμερα δεν είχε αδειοδότηση, με αποτέλεσμα να μην ηλεκτροδοτείται κανονικά από τη ΔΕΗ αλλά από ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος γεννήτριας.

Τον περασμένο Αύγουστο, κατά την διάρκεια εορταστικής εκδήλωσης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης είχε υποσχεθεί την άμεση λύση του προβλήματος. Εντός μηνός και στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου, η γεώτρηση αδειοδοτήθηκε από τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, μετά την υποβολή φακέλου και δικαιολογητικών από την Π.Ε. Κοζάνης, ενώ στα τέλη του 2014 πληρώθηκε από την Π.Ε. Κοζάνης στη ΔΕΔΗΕ το αντίτιμο της σύνδεσης με το δίκτυο της ΔΕΗ, ύψους 7.367,24 €.

Το αμέσως επόμενο διάστημα τοποθετείται με μέριμνα του Δήμου Εορδαίας ο πίνακας ηλεκτροδότησης και ολοκληρώνεται η διαδικασία ώστε ο οικισμός να μην αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.