Απόπειρα αυτοκτονίας με αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό, έξω από την Πτολεμαΐδα!



Το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 παρ’ ολίγου να γίνει αυτόχειρας ο Β.Γ. ετών 61 κάτοικος της ευρύτερης περιοχής της Κοζάνης όταν με το αυτοκίνητο του προσέκρουσε επί του διαχωριστικού στηθαίου της Εγνατίας οδούς 3χλμ έξω από την Πτολεμαΐδα ερχόμενος από το ρεύμα της Κοζάνης.

Ο παρ’ ολίγο αυτόχειρας σε δήλωσή του ανέφερε (σε κατάσταση απελπισίας ευρισκόμενος) πως ήταν η τρίτη φορά που προσπάθησε να αυτοκτονήσει αλλά δεν τα κατάφερε παρά μόνο κατάφερε να χτυπήσει ελαφρώς στα κάτω άκρα στην απόπειρα αυτή…

Ο λόγος δε της παρ’ ολίγο αυτοκτονίας του ήταν οικονομικός αφού ανέφερε πως ενώ ήταν νοικοκύρης και κανέναν δεν χρωστούσε στην κοινωνία έφτασε σ’ αυτό το σημείο εξ’ αιτίας της οικονομικής δυσπραγίας που επικρατεί.

Ακόμη είχε συντάξει επιστολή πρωτού προβεί σ ‘αυτή την ενέργεια για να ενημερώσει τους οικείους του προφανώς τους λόγους της παρ’ ολίγο αυτοκτονίας του, επιστολή την οποία κατέχει η Αστυνομία.

Πηγή: ptolemaidanews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.