Συνάντηση Χάρη Κάτανα με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο ΚαμμένοΤη Δευτέρα 06 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Χάρη Κάτανα με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η θεματολογία αφορούσε πληθώρα ζητημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που άπτονται των αρμοδιοτήτων του συγκεκριμένου Υπουργείου.

Πιο συγκεκριμένα ο Βουλευτής Κοζάνης αναφέρθηκε στο σοβαρότατο ζήτημα ασφαλείας που αντιμετωπίζουν οι  κάτοικοι  των Νομών Καστοριάς και Φλώρινας, από αλλοδαπούς που εισέρχονται παράνομα στην χώρα και λυμαίνονται κυρίως τα Ελληνικά χωριά που βρίσκονται κοντά στα σύνορα. Ως μέσο αντιμετώπισης αυτού του ζητήματος προτάθηκε η επάνδρωση όλων των Συνοριακών Φυλακίων της περιοχής από Έλληνες οπλίτες.  Από τη συζήτηση διαφάνηκε ότι θα δοθεί άμεσα λύση στο ζήτημα αυτό.  

Επίσης, ο Χάρης Κάτανας έθιξε ακόμη ένα κεφάλαιο που αφορά τον Νομό Κοζάνης και είναι η επαναλειτουργία του Στρατοπέδου στο Μαυροδένδρι ως Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ). Ο Βουλευτής επισήμανε όλους του λόγους που συνηγορούν σε μια τέτοια απόφαση. Η επαναλειτουργία της συγκεκριμένης Μονάδας σε ΚΕΝ αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Υπήρξε θετική αντιμετώπιση και αυτού του αιτήματος από την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.