Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Χάρη Κάτανα ο Απόστολος ΚαραχάλιοςΑγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Συναγωνίστριες και συναγωνιστές,

Λόγω της ανάληψης των νέων καθηκόντων μου στη θέση του Διευθυντή πολιτικού γραφείου του Βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Κοζάνης Χάρη Κάτανα, υπέβαλλα την παραίτησή μου από τη θέση του Συντονιστή Σ.Ε.Π.Ε. Κοζάνης, λόγω υψηλού φόρτου που συνεπάγονται τα νέα μου καθήκοντα.

Τη θέση του Συντονιστή αναλαμβάνει, ο μέχρι πρότινος ταμίας της Συντονιστικής, Απόστολος Πεταλωτής και τη θέση του ταμία ο Χρήστος Κυριακόπουλος.

Παραμένω μέλος της Διοικούσας της ΣΕΠΕ Κοζάνης και θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις για την πρόοδο του Κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και την ευημερία των πολιτών της Π.Ε. Κοζάνης. Η αγαστή συνεργασία που είχα με όλα τα μέλη θα συνεχιστεί και θα εργαστώ ακατάπαυστα και ως μέλος της Συντονιστικής αλλά κι από τη νέα μου θέση.

Εύχομαι στα αξιόλογα στελέχη του Κινήματος Απόστολο Πεταλωτή και Χρήστο Κυριακόπουλο κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και στα νέα τους καθήκοντα.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη του Κινήματος για τη συμμετοχή, την αγωνιστικότητα και τη διάθεση για προσφορά, όσο καιρό κατείχα τη θέση του Συντονιστή και τους καλώ να στηρίξουν εξίσου τη νέα Διοίκηση της ΣΕΠΕ Κοζάνης.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Απόστολος Καραχάλιος,

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.