Χρήστος Σάββας: «Ξεπέρασαν τα όρια… Δέχτηκα απειλές πως θα… βρεθώ σε χαντάκι»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε  πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης, Χρήστος Σάββας και μίλησε για τους εκβιασμούς που είχε δεχθεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν θα αλλάξουν τα πράγματα:

«Το εύχομαι αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν περιμένω πολλά πράγματα».

Για τους εκβιασμούς που είχε δεχθεί από το κατεστημένο του ποδοσφαίρου:

«Μέσω του αναπληρωτή προέδρου μου είχαν ζητήσει αυτά που ζήτησαν… Πήραν την απάντηση που έπρεπε και με τους διαιτητές κάτι έγινε αλλά παρατηρητή από την ένωση μας δεν είδαμε ξανά στο πρωτάθλημα.

Η κατάσταση συνεχίζεται και το πόσο ακριβά πλήρωσα εγώ και η ένωση μου αυτό που κάναμε το ξέρω εγώ. Τα παιδιά με στηρίζουν και έγιναν πάρα πολλοί εκβιασμοί. Στην ΕΠΟ ήρθαν νέοι… «νταβατζήδες» μετά τον Κουρίδη και ήρθε ο κ. Τζανόπουλος και ο κ. Παπακωνσταντίνου.  

Όλα αυτά τα ξέρουν όλοι.

Ένα κατεστημένο διοικεί τα ποδόσφαιρο εδώ και 25 χρόνια. Κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει όμως εγώ σε μια στιγμή αδυναμίας μίλησα. Έχω μάθει να υπογράφω με το στόμα μου και να μην τα παίρνω πίσω όσα λέω. Δέχτηκα απειλές ακόμα και πως θα… βρεθώ σε χαντάκι.

Οι γνωστοί… «νταβατζήδες» έρχονταν στο μαγαζί μου και με απειλούσαν. Σε κάποια στιγμή τους είχα πει και εγώ πως έχω μαζί μου μια διμοιρία «τσετσένων».
 
Προσωπικά έχω υποστεί πολλά αλλά τα έχουν βάλει με την ένωση μου και αυτό με πειράζει. Αυτοί ξεπέρασαν τα όρια. Αυτό που με πείραξε είναι πως έκαναν ένα κομμάτι του κατεστημένου τον Γιώργο Σαρρή τον οποίο γνώριζα και είχα άλλη εικόνα.

Πριν γίνει κομμάτι του κατεστημένου ήταν άλλος άνθρωπος. Δυόμιση χρόνια τώρα δεν έχουμε κάποιον παρατηρητή».

Από τις Ματιές στα σπορ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.