Βίντεο: Σάτιρα χαμόγελα και… χάλκινα στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Σερβετά στην ΣιάτισταΜε το μοναδικό, ξεχωριστό, δικό του τρόπο, που γνωρίζει πολύ καλά  πως να σκορπά χαμόγελα, ο Γιάννης Σερβετάς παρουσίασε το βιβλίο του με τίτλο «Προσωπικό Ημερολόγιο – Ανεκδοτολόγιο 2015», στο Πνευματικό κέντρο Σιάτιστας, το Σάββατο 4 Απριλίου.

Μαζί του ήταν και ο συνεργάτης του Βασίλης Δέλιος, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης η Παραδοσιακή Ορχήστρα «Άρχοντες» έπαιξαν Χάλκινα, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στη Βραδιά.

Ο σύλλογος του 1ου Δημοτικού σχολείου Σιάτιστας, ευχαριστεί τον συγγραφέα και τον εκδοτικό οίκο ΙΑΝΟΣ, για την αποδοχή της πρόσκλησης, το Δήμο Βοΐου και την Βιβλιοθήκη Σιάτιστας για την υποστήριξη καθώς και τα ΜΜΕ που προέβαλαν την εκδήλωση, αλλά και τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και ειδικά όσους ταξίδεψαν από Θεσσαλονίκη, Βέροια και περιοχές της Κοζάνης για να την παρακολουθήσουν.

 

Πηγή: sierafm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.