Επίσκεψη της Δημοτικής Αρχής Κοζάνης στην κατασκήνωση της Ζωοδόχου Πηγής



Κλιμάκιο της Δημοτικής Αρχής Κοζάνης, αποτελούμενο από τον αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης κ. Α. Δημητριάδη, τον αντιδήμαρχο Ελλησπόντου- Δ. Υψηλάντη κ. Τ. Πουτακίδη, τον ΓΓ του δήμου κ. Β. Μπουγιοτόπουλο, τους Δημοτικούς Συμβούλους Γ. Σιαμπανόπουλο και Χ. Αθανασιάδου και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πολυμύλου κ. Α. Ταιγανίδη, επισκέφτηκε, προ ημερών, τις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης Ζωωδόχου Πηγής στον Πολύμυλο.

Οι εκπρόσωποι του δήμου διαπίστωσαν την απόλυτη εγκατάλειψη των εγκαταστάσεων και τη «λαφυραγώγηση» που υπέστη ο χώρος τα τελευταία χρόνια, την οποία διέκοψε με την παρουσία και την φροντίδα του κάτοικος της περιοχής.

Η Δημοτική Αρχή δεσμεύεται να διερευνήσει τις δυνατότητες που μπορούν να δώσουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία της νέας προγραμματικής περιόδου, προκειμένου ο χώρος να καλύψει ανάγκες των δημοτών και να αποτελέσει έναν πόλο έλξης, ανάπτυξης και πολιτισμού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.