Τριήμερο σεμινάριο για τις βασικές αρχές της θεατρικής τέχνης από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚοζάνηςΠαρασκευή 17, Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Απριλίου 2015, από 10 π.μ. – 3 μ.μ. στο Θεατράκι των “Οχληρών”.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης διοργανώνει τον Απρίλιο ένα τριήμερο σεμινάριο, για τις βασικές αρχές της θεατρικής τέχνης, της κίνησης και του αυτοσχεδιασμού. Το σεμινάριο, που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, έχει ως βασικό σκοπό να δώσει νέα εργαλεία, νέες τεχνικές και ιδέες για το πώς μπορεί να οργανωθεί μια σχολική γιορτή, πώς το σώμα και ο αυτοσχεδιασμός μπορούν να είναι το ίδιο ηχηρά όσο και ο λόγος, πώς μπορεί να βοηθήσει η τεχνική του “Drama in Education” στη εκπαιδευτική διαδικασία, πώς με λιγοστά μέσα μπορούν να δημιουργηθούν μικρές εστίες θεατρικής μαγείας.

Κόστος συμμετοχής 70 €

ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ
Αργυρώ Κουρλίτη (κίνηση, αυτοσχεδιασμός), Βιτόρια Κωτσάλου (social choreography), Μαρία Μουστάκα (εκπαιδευτικό δράμα), Μαρία Μπατάνη, Χλιαράς Στέλιος

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής
κα.  Σιμάρα Τασούλα, τηλ. 24610 24062 εσωτ. 1

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.