Ενημερωτική Εκδήλωση του Σχεδίου Δράσης «Οι γυναίκες της Δυτικής Μακεδονίας δικτυώνονται» στον Κρόκο

Το Δίκτυο Γυναικών Επιχειρηματιών του Κέντρου Εργάνη, Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας   κα  ο Δήμος Κοζάνης προσκαλούν  τις  γυναίκες  του  Κρόκου και της ευρύτερης περιοχής:

Σε Ενημερωτική Εκδήλωση του Σχεδίου Δράσης   «Οι γυναίκες της Δυτικής Μακεδονίας δικτυώνονται. Περιφερειακό Κέντρο Στήριξης των γυναικών στη Δυτική Μακεδονία»,  που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 στις 7:00 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο του Κρόκου.

Στο πλαίσιο του προαναφερθέντος σχεδίου δράσης έχουν  προγραμματιστεί  μια σειρά από δράσεις για τη στήριξη   των γυναικών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας :

1. Συνεχή ενημέρωση και πληροφόρηση. Συμβουλευτικές υπηρεσίες, Επιμορφώσεις. mentoring
2. Βελτίωση των δυνατοτήτων τους να αναζητήσουν εργασία ή να δημιουργήσουν νέες βιώσιμες επιχειρήσεις ή κοινωνικές επιχειρήσεις
3. Καταπολέμηση στερεοτύπων με βάση το φύλο
4. Αξιοποίηση Προγραμμάτων και Χρηματοδοτήσεων
5. Δικτύωση με εργοδότες, ΚΕΚ, ή άλλες δομές κατάρτισης ενηλίκων.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το  Δίκτυο Γυναικών Επιχειρηματιών του Κέντρου Εργάνη  στο 24613 50143 , 6974 937 825  fax: 24613 50178ή  στο kozani@ergani.gr ή και στο 2310621166.
Πρόσωπο Επικοινωνίας κα Κατερίνα  Γ. Σιακαβάρα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.