Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης στη Σιάτιστα – Υπογραφή έργου στη Δαμασκηνιά Βοΐου



Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης στις 21 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν στη Σιάτιστα του Δήμου Βοΐου το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Μαρτίου.

Το Σάββατο 21 Μαρτίου το ΚΑΠΗ Σιάτιστας γιόρτασε την ποίηση με μουσική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Σιάτιστας, όπου τα μέλη του ΚΑΠΗ τραγούδησαν του Μελωδούς της Παράδοσης, με την συνοδεία του Πατέρα Ιωάννη Δουγαλή, ενώ παράλληλα ακούστηκαν και αρκετά τραγούδια από τα μέλη του ΚΑΠΗ.

Την Κυριακή 22 Μαρτίου, το Δημοτικό Ωδείο Βοΐου πραγματοποίησε εκδήλωση στο Ιστορικό Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας  με κονσέρτο κιθάρας από το Γιώργο Γεωργούλα και τον Αντώνη Κωνσταντόπουλο, με τη συνοδεία στο πιάνο από τον Δημήτρη Δημόπουλο.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Βοΐου κ. Γκερεχτές Λάζαρος και ο Πρόεδρος του Τοπικού  Συμβουλίου Σιάτιστας κ. Δίκος Στέργιος.

Υπογραφή σύμβασης έργου «Ύδρευση Δαμασκηνιάς  Δήμου Βοΐου»

Υπεγράφη η  σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Ύδρευση Δαμασκηνιάς Δήμου Βοΐου» στο Δημοτικό Κατάστημα Τσοτυλίου, μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, και του αναδόχου του έργου, εργολάβου, κ. Αποστολίδη Θεόφιλου.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Δαμασκηνιάς του Δήμου Βοΐου και η κατασκευή νέας δεξαμενής όγκου 150κ.μ.

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Μακεδονία – Θράκη 2007-2013».

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και από Εθνικούς Πόρους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.