Αντιδράσεις από το Δήμο Εορδαίας για τη μεταφορά στο ΧΥΤΑ της ΔΙΑΔΥΜΑ των σκουπιδιών της Τρίπολης



Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΙΑΔΥΜΑ και παράσταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Δευτέρας, “απαντά”  ο Δήμος Εορδαίας στο “μπαλάκι που του πέταξε” η επιχείρηση σχετικά με την μη αποδοχή της μεταφοράς των σκουπιδιών της Τρίπολης στην περιοχή μας.

Θυμίζουμε πως το Δ.Σ. της ΔΙΑΔΥΜΑ ζήτησε από το Δήμο Εορδαίας να αιτιολογήσει επαρκώς την αρνητική του γνώμη για τη μεταφορά των σκουπιδιών,σε διαφορετική περίπτωση θα παραμείνει στην αρχική θετική γνωμοδότηση.

Από εκεί και πέρα, άγνωστο είναι αν εξακολουθεί να υπάρχει η βούληση από πλευράς Τρίπολης για τη μεταφορά των σκουπιδιών μέχρι εδώ. Το κόστος είναι ιδιαίτερα υψηλό και προς στιγμήν φάνηκε πως δεν θα επανερχόταν στο αίτημα της. Μαλίστα ο Πρόεδρος της ΔΙΑΔΥΜΑ Δημ. Λαμπρόπουλος είχε πει πριν λίγες μέρες πως “κατά 99% δεν θα προχωρήσει”. Όσο περνούν όμως οι μέρες και δεν υπάρχει λύση, τόσο θα επανέρχεται στο προσκήνιο η λύση του ΧΥΤΑ της ΔΙΑΔΥΜΑ.

Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.