Συλλυπητήρια μηνύματα όλων των Δημάρχων της Π.Ε. Κοζάνης για το θάνατο του δημοσιογράφου Θωμά Δημητριάδη



Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Βοΐου για το θάνατο του δημοσιογράφου Θωμά Δημητριάδη

Βαθιά θλίψη πλημμύρισε τις καρδιές μας ο ξαφνικός χαμός του Θωμά Δημητριάδη. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στην δημοσιογραφική οικογένεια της περιοχής μας, αλλά ακόμη ένα μεγαλύτερο κενό στην οικογένειά του, τους φίλους και όλους όσους τον γνώρισαν και συνδέθηκαν μαζί του με ειλικρινή συνεργασία και βαθιά φιλία.

Ο Θωμάς υπήρξε πολύ καλός φίλος και πολύτιμος συνεργάτης, και ξεχώρισε για τη δυναμική του και την ακεραιότητά του.  Υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με ήθος, ανιδιοτέλεια και αγωνιστικότητα, και θα παραμείνει σημείο αναφοράς για όλους μας.

Εύχομαι στους συνεργάτες του να συνεχίσουν το έργο που ξεκίνησαν μαζί, με αγάπη για το επάγγελμά τους και τον τόπο τους.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Θωμά και εύχομαι καλή ανάπαυση!

Ο Δήμαρχος Βοΐου
Λαμπρόπουλος Δημήτριος

 

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Εορδαίας για το θάνατο του δημοσιογράφου Θωμά Δημητριάδη

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Δυτική Μακεδονία η είδηση για τον αδόκητο θάνατο του αξιόλογου Δημοσιογράφου της ΕΡΑ Κοζάνης και όχι μόνον, Θωμά Δημητριάδη.
    
Φτωχότερος είναι ο κόσμος της Δημοσιογραφίας από σήμερα καθώς έχασε ένα δυναμικό και μαχητικό μέλος της, που πάλευε πάντα για την αλήθεια και για τα δίκαια του τόπου.
    
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σερβίων–Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου για την απώλεια του δημοσιογράφου Θωμά Δημητριάδη
 
Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για την πρόωρη απώλεια του Θωμά Δημητριάδη. Αντικειμενικότητα, μαχητικότητα, αξιοπρέπεια και προσήλωση στις αρχές της δημοσιογραφίας ήταν τα χαρακτηριστικά που τον διέκριναν. Υπηρέτησε με πάθος και ανιδιοτέλεια το δημοσιογραφικό λειτούργημα ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές. Άριστος γνώστης των τοπικών θεμάτων και ειδικότερα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανέδειξε προβλήματα, έφερε στην επιφάνεια σοβαρά ζητήματα της Δυτικής Μακεδονίας και ουσιαστικά απέδειξε ότι η δημοσιογραφία είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία απλή δουλειά.  Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τους φίλους και συνεργάτες του.

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κοζάνης για τον θάνατο του δημοσιογράφου Θωμά Δημητριάδη

Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του αξιόλογου δημοσιογράφου, Θωμά Δημητριάδη, ο οποίος έφυγε απρόσμενα από τη ζωή. Ο Θωμάς Δημητριάδης υπηρέτησε με ήθος, εντιμότητα και συνέπεια τη δημοσιογραφία, υπήρξε ένας έντιμος, εργατικός  και γεμάτος ήθος επαγγελματίας και άνθρωπος, που διακρίθηκε για την αξιοπρέπεια και την ακεραιότητά του.

Η Δημοτική αρχή εκφράζει τη βαθιά της συγκίνηση για τον θάνατό του και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης
Ελευθέριος Ιωαννίδης

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημoτικού Συμβουλίου Κοζάνης για τον θάνατο του δημοσιογράφου Θωμά Δημητριάδη

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης εκφράζει την οδύνη του για τον αδόκητο χαμό του Θωμά Δημητριάδη.

Ο Θωμάς Δημητριάδης υπηρέτησε τη δημοσιογραφία και τον τόπο με πάθος, ήθος και εντιμότητα που θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη όλων μας.

Θερμά συλλυπητήρια και δύναμη στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι Θωμά.
    
Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.