Διευρυμένη σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη στελέχωση των Νοσοκομείων

Ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης και Τομεάρχης Εμπορίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χάρης Κάτανας, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Δημητριάδης Δημήτριος, η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Ουζουνίδου Ευγενία, ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης Κασαπίδης Γεώργιος, η Βουλευτής Π.Ε. Καστοριάς Αντωνίου Μαρία, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Καρυπίδης Θεόδωρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Αδαμόπουλος Σωτήριος,  ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Γιαννακίδης Σταύρος, ο Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Πολιτίδης Τάσος κι ο Πρόεδρος Συντονιστικής Επιτροπής Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Ε. Κοζάνης Καραχάλιος Απόστολος συμμετείχαν σε διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην έδρα της Περιφέρειας.

Η συνάντηση περιστράφηκε γύρω από το φλέγον ζήτημα της άμεσης στελέχωσης των Νοσοκομείων της Περιφέρειας.  Λόγω των προβλημάτων υποστελέχωσης των Νοσοκομείων και των ελλείψεων στο Ιατρικό Προσωπικό, τα κενά που υπάρχουν στα Τμήματα και στις Κλινικές, δημιουργούν τεράστια προβλήματα δυσλειτουργίας στα Νοσοκομεία με τη μη κάλυψη των εφημεριών και των καθημερινών αναγκών τους. Έχοντας έτσι ως αποτέλεσμα την υπολειτουργία τους και τη μη λειτουργία των Τμημάτων και των Κλινικών τους κατά περιόδους, τον άμεσο κίνδυνο κλεισίματός τους και που φυσικά, όλα αυτά έχουν σοβαρές συνέπειες στην ταλαιπωρία των πολιτών και βεβαίως στους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τη μη εύρυθμη λειτουργία των Νοσοκομείων στους Πολίτες που έχουν άμεση ανάγκη να εξεταστούν ή να νοσηλευτούν σε αυτά.

Έπειτα από συζήτηση επί των επί μέρους θεμάτων και προτάσεων για τη σωστή κι εύρυθμη λειτουργία των Νοσοκομείων της Περιφέρειας, οι ανωτέρω Βουλευτές αποφάσισαν ομόφωνα να στηρίξουν την πρόταση της Περιφέρειας προς τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.