Διευρυμένη σύσκεψη στο Δήμο Εορδαίας παρουσία του Βουλευτή Κοζάνης Χ. Κάτανα



Ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης και Τομεάρχης Εμπορίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χάρης Κάτανας, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Δημητριάδης Δημήτριος και η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης Ουζουνίδου Ευγενία συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Εορδαίας Ζαμανίδη Σάββα καθώς και με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Μαυροπηγής και Κομάνου του οικείου Δήμου.

Η συνάντηση περιστράφηκε γύρω από τα ζητήματα μετεγκαταστάσεων των Τοπικών Κοινοτήτων Κομάνου και Μαυροπηγής σε συνάρτηση με τον χρόνο τέλεσης καθώς και διαδικαστικών προβλημάτων. Επίσης, συζητήθηκε το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Εορδαίας για την επόμενη πενταετία κι έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις προτεινόμενες δράσεις και την απαραίτητη στοχοθέτηση και συνεργασία μεταξύ των εκπροσώπων του Κοινοβουλίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι προτάσεις που διατυπώθηκαν εκ μέρους του Δημάρχου και των Προέδρων, καταγράφηκαν αναλυτικά και συμφωνήθηκε να υπάρξει λεπτομερής καταγραφή των προτάσεων και των αιτημάτων, των υπό μετεγκατάσταση οικισμών, ώστε να καταστεί εφικτή η ταχύτερη επίλυσή τους.

Ο Βουλευτής Χάρης Κάτανας δήλωσε ότι θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους εκπροσώπους του Κοινοβουλίου του Νομού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα συνδράμει με όλα τα διαθέσιμα μέσα στην επίλυση των θεμάτων που έχουν προκύψει.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.