Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον αγνοούμενο 20χρονο Τάκη Βαζακόπουλο – Τον σκότωσαν και τον πέταξαν σε χωματερή!



Την ώρα που είναι σε εξέλιξη το θρίλερ του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη, συγκλονιστικά στοιχεία, για μια άλλη υπόθεση εξαφάνισης που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για την υπόθεση του μουσικού της Φιλαρμονικής Τάκη Βαζακόπουλου, ο οποίος χάθηκε ξαφνικά σε κεντρικό πολυσύχναστο δρόμο της Σαντορίνης, την Πέμπτη 7 Αυγούστου, όταν ένας φίλος του, τον πήρε με τη μηχανή του από κεντρικό δρόμο στο Μεγαλοχώρι, όπου έμενε.

Αρχικά, μετά από συστηματικές έρευνες και ανακρίσεις, ο ιδιοκτήτης της μηχανής ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν πως διαπληκτίστηκε με τον Τάκη και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Υποδείκνυε μάλιστα στις Αρχές διάφορα σημεία που θα βρουν το πτώμα του, ανάμεσα τους και τη χωματερή του νησιού. Στη συνέχεια όμως πήρε πίσω όλα όσα ομολόγησε.

“Δεν τον εξαφάνισαν στην χωματερή”

Χθες, ένας κάτοικος της περιοχής του Εμπορείου, μιλώντας στην εκπομπή “Φώς στο Τούνελ”, μετέφερε τα όσα είδε και άκουσε εκείνη τη μοιραία νύχτα που χάθηκε ο Τάκης. Σύμφωνα με την μαρτυρία του, ο νεαρός μουσικός βρισκόταν με φίλους σε ένα συγκεκριμένο σπίτι και αργά το βράδυ η παρέα βγήκε στο δρόμο, καυγαδίζοντας. Ο 20χρονος άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει ,αλλά κάποιος από την παρέα του πέταξε πιθανότατα ένα… σίδερο στο κεφάλι κι εκείνος σωριάστηκε στο έδαφος. Γρήγορα τον έβαλαν μέσα σε ένα… πράσινο αμάξι και έφυγαν από το σημείο. Το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε προς την… χωματερή, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Συνέχισε στο δρόμο που οδηγεί προς… τα Φηρά ή προς την Οία.

Αμοιβή σε όποιον μιλήσει

Την ίδια ώρα, ο Δήμαρχος Σαντορίνης κ.Νίκος Ζώρζος, θέλοντας να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης, προσπαθεί να συγκεντρώσει από δωρητές το ποσό των 8.000 ευρώ, προκειμένου να δοθεί σαν αμοιβή σε όποιον δώσει μία αξιόπιστη πληροφορία για το που βρίσκεται το πτώμα του άτυχου Τάκη Βαζακόπουλου.

star.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.