Διοργάνωση Θεματικού Σεμιναρίου για Δασολόγους από το ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.) στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του και προκειμένου να συμβάλλει στην κατάρτιση των μελών του, προγραμματίζει τη διοργάνωση θεματικού σεμιναρίου για Δασολόγους.

Το σεμινάριο θα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες, θα υλοποιηθεί στην πόλη της Κοζάνης περί το τελευταίο 10ήμερο του Απριλίου, με εισηγητές έμπειρους Δασολόγους, με επιτυχημένη ενασχόληση στην πράξη με το αντικείμενο που εισηγούνται, και θα περιλαμβάνει τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

Επαγγελματικά δικαιώματα Δασολόγων

Άσκηση του επαγγέλματος του Δασολόγου ως Μελετητής

Άσκηση του επαγγέλματος του Δασολόγου ως Εργολήπτης

Σύνταξη Διαχειριστικής Μελέτης

ArcGIS

AutoCAD Map    

Ψηφιοποίηση Δασοπονικού Χάρτη

Φωτοερμηνεία αεροφωτογραφίας

Δασική οδοποιία

Μελέτες Αναδασώσεων – Δασικής Αναψυχής

Διαχείριση Υδάτων

Ειδική Οικολογική Αξιολόγηση

Δασικό κτηματολόγιο – Δασικοί χάρτες

Προκειμένου να προσδιοριστούν η ακριβής ημερομηνία, ώρα και τόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου καθώς και άλλα ζητήματα οργανωτικής φύσεως, παρακαλούνται όσοι Δασολόγοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν, να στείλουν τα στοιχεία τους (Όνομα, Επώνυμο, E-mail, κινητό, Δ/νση κατοικίας) μέχρι 30 Μαρτίου 2015 στον Αντιπρόεδρο του Παραρτήματος κ. Δημήτρη Τσίμπλινα (Στοιχεία Επικοινωνίας: κιν.6973982464,  tsimplinas@yahoo.gr).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.