Λαϊκή Συνέλευση στην Τοπική Κοινότητα της Καρυδίτσας



Μαζικότατη ήταν η Λαϊκή Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 14 Φεβρουαρίου, παρουσία εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, στην Τοπική Κοινότητα της Καρυδίτσας. Πρόκειται για την πρώτη Λαϊκή Συνέλευση στο Δήμο Κοζάνης.

Τη συνέλευση συντόνισε ο πρόεδρος της Καρυδίτσας, Γιάννης Σκόρδας ενώ στη συνάντηση παρευρέθηκαν από τη δημοτικοί αρχή οι: Κώστας Δεσποτίδης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας, Ελένη Τασοπούλου, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Αχιλλέας Δημητριάδης, αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Ιωάννης Ιωαννίδης, χωρικός αντιδήμαρχος  Δημοτικής Ενότητας Κοζάνης, Θύμιος Ζαγάρας, χωρικός αντιδήμαρχος Ελίμειας-Αιανής. Παρόντες ήταν επίσης ο Κώστας Βακουφτσής, δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης καθώς και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Βατερού, Κρόκου, Μηλέας και Λευκόβρυσης, αλλά και πλήθος κόσμου.

Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής άκουσαν με ενδιαφέρον και κατέγραψαν τους προβληματισμούς και τα ζητήματα που έθεσαν τόσο οι τοπικοί σύλλογοι, όσο και οι μεμονωμένοι δημότες και τόνισαν ότι θα δρομολογηθούν με άξονες προτεραιοτήτων.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι υπάρχει διάθεση για ουσιαστική και διαρκή συνεργασία και συνεχή επαφή και διαβούλευση όχι μόνο για τα καθημερινά ζητήματα, αλλά και για τον κοινό σχεδιασμό στόχων σε βάθος πενταετίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.