Τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας: 551 οικοδομές δεν κατέβαλαν κανένα ποσό από τον Οκτώβριο 2014!



Η Δ.Ε.ΤΗ.Π., σεβόμενη τις οικονομικές δυσκολίες των καταναλωτών τηλεθέρμανσης, έδωσε την δυνατότητα ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ προηγούμενων οφειλών και ΜΕΡΙΚΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ των λογαριασμών, δηλαδή την ευχέρεια να καταβάλλεται όποιο ποσό συγκεντρώνεται σε κάθε οικοδομή.

Η πλειοψηφία των καταναλωτών μας ανταποκρίνεται και εξοφλεί με συνέπεια τους λογαριασμούς τηλεθέρμανσης, που για 5 συνεχή περίοδο διατηρεί σταθερό το εξαιρετικά χαμηλά τιμολόγιό της.

Όμως 551 από τις 3.802 συνδεδεμένες οικοδομές χρωστούν το σύνολο των λογαριασμών της τρέχουσας περιόδου, δηλαδή δεν κατέβαλαν κανένα ποσό από τον Οκτώβριο 2014.

Η συμπεριφορά αυτή θεωρείται εντελώς ακατανόητη, διότι δεν είναι δυνατό να μην πληρώνει κανένας ένοικος σε δεκάδες οικοδομές, αλλά αποτελεί και απαράδεκτη εκμετάλλευση της κοινωνικής αλληλεγγύης που επιδεικνύει η τηλεθέρμανση, αφού δεν επιβάλλει καμία προσαύξηση στις οφειλές και δεν διακόπτει την παροχή λόγω οφειλών κατά την χειμερινή περίοδο.

Καλούμε τους καταναλωτές – διαχειριστές να καταθέσουν αμέσως στην τηλεθέρμανση τα εισπραχθέντα ποσά.

Επίσης παρακαλούμε τους ενοίκους να ενημερώνονται σχετικά με τα ποσά που έχουν καταβληθεί στην Τηλεθέρμανση και για το υπόλοιπο των οφειλών της οικοδομής τους.

Τέλος παρακαλούμε τους ενοίκους και διαχειριστές που έκαναν διακανονισμό εξόφλησης να τηρούν τις δόσεις που οι ίδιοι αιτήθηκαν και συνυπέγραψαν, διότι το ποσό της οφειλής τους αυξάνεται και με τις τρέχουσες οφειλές.

Υπενθυμίζουμε ότι η συνέπεια των καταναλωτών στις πληρωμές τους αποτελεί εγγύηση ότι η Δ.Ε.ΤΗ.Π. θα συνεχίσει να παρέχει φθηνή θέρμανση στην πόλη μας.

 
Ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΤΗΠ
Κάλφας Γεώργιος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.