Βίντεο: Θρήνος στην Κοζάνη για την άτυχη 28χρονη – Σήμερα η κηδεία της στην Κοζάνη



Το δυστύχημα εξακολουθεί να συγκλονίζει τη χώρα, την ώρα που αποκαλύπτονται νέα στοιχεία για τα θύματα του τροχαίου…

Το τραγικό δυστύχημα έγινε αργά χθες το απόγευμα στην είσοδο της σήραγγας Σ13 στην Εγνατία οδό, στον Πολύμυλο Κοζάνης. Το ΙΧ που οδηγούσε ο γαμπρός, με συνοδηγό τη γυναίκα του και στα πίσω καθίσματα τους δύο μάρτυρες, »καρφώθηκε σε προπορευόμενη νταλίκα που μετέφερε βαρέα οχήματα.

Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα, ενώ οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο, κατάφεραν να βγάλουν ζωντανό τον οδηγό…

Μια ακόμη απώλεια νέου ανθρώπου στο βωμό της ασφάλτου θρηνεί η πόλη της Κοζάνης, μετά τον τραγικό θάνατο της 28χρονης Κ-Π.Φ., η οποία έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην πρώτη σήραγγα της Εγνατίας Οδού, το οποίο οδήγησε στο θάνατο δυο ακόμη νέους ανθρώπους, από τη Θεσσαλονίκη.

Η άτυχη κοπέλα είχε παντρευτεί πριν από λίγες μόλις ώρες, με πολιτικό γάμο στο Κοβεντάρειο, τον 34χρονο Α.Κ, σε ένα πραγματικά τραγικό παιχνίδι της μοίρας…

Η 28χρονη είναι κόρη γνωστού δασκάλου, με πολυετή θητεία και προσφορά στο χωρο της εκπαίδευσης και η κηδεία της θα γινει σήμερα, Παρασκευή, στις 4.30 μ.μ, στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του DION, με φωτογραφίες από το τροχαίο:

 

Από το kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.