Από την Κοζάνη το νιόπαντρο ζευγάρι του τραγικού ατυχήματος – Βρέθηκαν μπομπονιέρες στο αυτοκίνητο



Επιβεβαιώνονται οι αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλέστηκε το InVeria.gr για τον πολιτικό γάμο που είχε τελέσει το άτυχο ζευγάρι που, λίγες ώρες μετά το γάμο τους, ο θάνατος τους χώρισε βίαια, στο τραγικό δυστύχημα της Εγνατίας Οδού.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες του InVeria.gr από αστυνομικές και πυροσβεστικές αρχές, στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και μπομπονιέρες, ενώ ένας από τους πυροσβέστες που μετέβη στο περιστατικό, από την Κοζάνη, γνώριζε τον 35χρονο οδηγό – γαμπρό, που τόσο άδικα έχασε τη σύζυγο και το φιλικό του ζευγάρι.

Να σημειωθεί ότι η τραγική λεπτομέρεια που μετέδωσε το InVeria.gr, έκανε τον γύρο των τηλεοπτικών ΜΜΕ και του διαδικτύου, σοκάροντας το πανελλήνιο.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Οι ηλικίες των θυμάτων – οδηγού

Σύμφωνα με πληροφορίες του VeriaNet.gr, ο οδηγός είναι γεννημένος το 1980 και είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Η – για λίγες ώρες – σύζυγός του ήταν γεννημένη το 1987, κάτοικος – εν ζωή – Κοζάνης, ενώ οι δύο φίλοι τους ήταν 25 ετών ο άνδρας (γεν. 1990) και 23 ετών η κοπέλα (γεν, 1992), κάτοικοι – εν ζωή – Θεσσαλονίκης, αμφότεροι.

Από το inveria.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.