Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή», παρουσία του Δημάρχου ΒοΐουΤο παρόν στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή» έδωσε ο Δήμαρχος Βοΐου, κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος, το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Δήμαρχος έδωσε τις ευχές του στο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και σε όλους τους παρευρισκόμενους, και δήλωσε ότι ο Δήμος θα είναι πάντα στη διάθεση του Συλλόγου. Επίσης, ο Δήμαρχος κ. Λαμπρόπουλος, απευθύνθηκε προς τους νεοεκλεγέντες Βουλευτές του Νομού, ζητώντας συνεργασία στα θέματα του Δήμου.

hgndngh

Από τη Δημοτική Αρχή παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Βοΐου κα Παπαδιώτη – Νταβατζή Γλυκερία, κ. Γκερεχτές Λάζαρος, κ. Κορδίστας Ανδρέας, κ. Ρομπόλας Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Λυσσαρίδης Χρήστος, η Πρόεδρος της ΔΥΠΡΑ κα Ζιάρα Φωτεινή, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας κ. Δίκος Στέργιος. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.