Ευχαριστήριο μήνυμα του Δ. Δημητριάδη, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης

Το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής ήταν μια νίκη των δυνάμεων της προοδευτικής ανατροπής και  δικαίωσε τον ΣΥΡΙΖΑ για τις άμεσες προτεραιότητες  και τα διακυβεύματα αυτής της μάχης.

Στις άμεσες προτεραιότητες συγκαταλέγεται  η  αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, η στήριξη της κοινωνίας ,των δικαιωμάτων των πολλών και της ανθρώπινης  αξιοπρέπειας.

Συμπεριλαμβάνεται, επίσης, η διαπραγμάτευση του χρέους και η ανασυγκρότηση του κράτους και της οικονομίας, με τομές που θα επαναφέρουν την ανάπτυξη, τη μείωση της ανεργίας, τις νέες μορφές οικονομικής δραστηριότητας καθώς και την ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών και δικαιωμάτων.

Οι δυο διαστάσεις της ανασυγκρότησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένες στην έννοια της υπεράσπισης των Κοινών αγαθών. Τα Κοινά (κοινά αγαθά) είναι αγαθά που κληρονομήθηκαν από τις προηγούμενες γενιές, δημιουργήθηκαν συλλογικά ή αποτελούν φυσική κληρονομιά και τα οποία δεσμεύομαι ρητά πως θα υπερασπιστώ και στην περιοχή μου.

Θέλω, τέλος,  να ευχαριστήσω όλες και όλους που με στήριξαν , που με τίμησαν με την ψήφο τους , που συζήτησαν  και συνδιαμόρφωσαν θέσεις για μικρά και μεγάλα θέματα της περιοχής μας.

Διαμορφώθηκε  μια σχέση με μακρινό ορίζοντα που θα επικαθορίζει τις επιλογές μου από εδώ και πέρα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.