Φορείς της Πτολεμαΐδας επισκέφθηκε ο υπ. Βουλευτής με «Το Ποτάμι» Αντώνης Σιαμπανόπουλος



Την πόλη της Πτολεμαΐδας επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη 21.01.2015 ο υπ. Βουλευτής με «Το Ποτάμι» Αντώνης Σιαμπανόπουλος έχοντας την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με εργαζομένους σε διάφορους φορείς της πόλης της Πτολεμαΐδας (Δ.Ο.Υ., ΙΚΑ, Δήμος, Δ.Ε.Υ.Α, Τράπεζες) όπου συναντήθηκε με στελέχη των οργανισμών αναλύοντας τις θέσεις και τις λύσεις του κινήματος για τη δημόσια διοίκηση.

ptol1

Οι θέσεις του Ποταμιού εκφράζονται με τη βελτίωση της ποιότητας των κανόνων, τη βελτίωση του κυβερνητικού συντονισμού και την ανάπτυξη του ανθρώπινου Κεφαλαίου.

Τα άμεσα μέτρα που προτείνει «Το Ποτάμι» είναι η απλούστευση διαδικασιών, κωδικοποιήσεις και ενίσχυση δομών καλής νομοθέτησης, ο σχεδιασμός και η εφαρμογή Σχεδίων Δράσης σε κάθε Υπουργείο, η θεσμοθέτηση και εφαρμογή προϋπολογισμού προγραμμάτων και η περιγραφή των θέσεων των υπαλλήλων με εστίαση στα αιτούμενα αποτελέσματα της εργασίας του με σκοπό τη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών.

ptol2

ptol4

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.