ΣΥΡΙΖΑ Πτολεμαΐδας: Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με το γήπεδο της ΑΕΚΜε αφορμή την επίσκεψη οπαδών της ΑΕΚ στο εκλογικό Κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ Πτολεμαΐδας, οι οποίοι έθεσαν το ερώτημα της θέσης που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Περιφερειάρχης Αττικής κα Δούρου σχετικά με την ανέγερση του Νέου γηπέδου της Ομάδας τους, διαπιστώσαμε ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ ήταν απληροφόρητοι και ίσως παραπληροφορημένοι σχετικά με το θέμα. Τους παραπέμπουμε στη συνάντηση που είχαν στις 8 Ιανουαρίου 2015 οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τους αρμόδιους του τμήματος Αθλητισμού του κόμματος.

Παραθέτουμε σχετική ανακοίνωση του γραφείου τύπου μετά την συνάντηση :

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων ανέφερε:

Τα αθλητικά σωματεία της χώρας πρέπει να διαθέτουν εγκαταστάσεις αντάξιες της ιστορικής τους διαδρομής και της κοινωνικής τους προσφοράς.

Είναι γνωστό ότι η ιστορική ΑΕΚ, μετά την κατεδάφιση του γηπέδου της και την απόσυρσή του από τον φάκελο των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, για την οποία οι υπεύθυνοι βρίσκονται στο απυρόβλητο, έμεινε άστεγη.

Η ΑΕΚ δικαιούται να αποκτήσει νέο, σύγχρονων προδιαγραφών γήπεδο στην ιστορική της έδρα και στο φυσικό της χώρο, αντάξιο του μεγέθους και της προοπτικής της κι ενταγμένο αρμονικά σε ένα αναβαθμισμένο φυσικό και οικιστικό περιβάλλον.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει άμεσα, μετά τις εκλογές, πολιτική πρωτοβουλία, ώστε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο Δήμος και οι τοπικοί φορείς αλλά και οι φορείς εκπροσώπησης της ΑΕΚ, με στόχο να επικρατήσει γόνιμος διάλογος και κλίμα συνεργασίας.

Θα εργαστούμε ώστε από κοινού να βρεθεί ο πιο αποτελεσματικός τρόπος ώστε και το δίκαιο αίτημα του κόσμου της ΑΕΚ για γήπεδο στη φυσική της έδρα να υλοποιηθεί και η πόλη και το περιβάλλον να προστατευθεί και κυρίως να υπάρξει ειρήνη στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ΑΕΚ κατεξοχήν ομάδα της προσφυγιάς και των λαϊκών στρωμάτων, δεν ανήκει στον εκάστοτε επιχειρηματία που διοικεί τη ΠΑΕ. Ανήκει στο λαό που την υποστηρίζει.

Και εμείς ως υποχρέωση να ανταποκριθούμε στο πόθο του λαού της για γήπεδο στη φυσική της έδρα θα εργαστούμε. Με δέσμευση και όραμα να απελευθερώσουμε το ποδόσφαιρο από τη στενή σφαίρα επιρροής επιχειρηματικών συμφερόντων, από τη βρωμιά και τη διαφθορά που το πνίγουν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Με καλή θέληση και συνεννόηση απ’ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, χωρίς ακρότητες που ρίχνουν λάδι στη φωτιά, είμαστε βέβαιοι ότι θα βρούμε τον τρόπο να γίνει πράξη η επιθυμία του κόσμου της ΑΕΚ για γήπεδο στην ιστορική της έδρα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισημαίνουμε ότι η Κυβέρνηση έχει επιδοθεί το τελευταίο διάστημα σε παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για όλα τα ζητήματα, ελλείψει δικών της επιχειρημάτων.

ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ   

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.