Την ΑΝΚΟ ΑΕ επισκέφτηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής με «Το Ποτάμι» Αντώνης ΣιαμπανόπουλοςΣτη συνάντηση αυτή που πραγματοποιήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή κ. Γ. Αμανατίδη και με στελέχη της ΑΝΚΟ ΑΕ, ο υπ. Βουλευτής με «Το Ποτάμι» Αντώνης Σιαμπανόπουλος παρουσίασε τις θέσεις του κινήματος ως προς την διαμόρφωση και διατύπωση του νέου αναπτυξιακού μοντέλου της Π.Ε. Κοζάνης και κατ επέκταση της περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας. Η στήριξη της επιχειρηματικότητας καθώς και τα ουσιαστικά έργα ανάπτυξης, τα οποία προσδίδουν προστιθέμενη αξία στην περιοχή και έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα θα πρέπει να είναι στις προτεραιότητες για την περιοχή μας. Η υγιής επιχειρηματικότητα και η καινοτομία είναι ψηλά στην ατζέντα για Το Ποτάμι.

Η αντιμετώπιση των υψηλών ποσοστών ανεργίας που ταλανίζουν μακροχρόνια την περιοχή μας, είναι ένα ζήτημα το οποίο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά μέσω της συνεργασίας των παραγωγικών φορέων της περιοχής με την τοπική αυτοδιοίκηση και την πολιτική ηγεσία της χώρας. Η αναπτυξιακή προγραμματική περίοδος 2014 -2020 είναι μια ευκαιρία την οποία θα πρέπει να επωφεληθούμε στο έπακρο για τις ανάγκες του τόπου μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.