Ερώτημα αναγνώστη σχετικά με τηλεοπτικό debate στην Κοζάνη



Παρακολουθούσα προχθές (14-01-2015) ημέρα Τετάρτη, τις πολιτικές συζητήσεις στα τοπικά κανάλια της Κοζάνης και άλλαζα τακτικά τα κανάλια. Για μια στιγμή βρέθηκα στο flash.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η μέχρι πρότινος βουλευτής των Α.Ν.Ε.Λ και σήμερα υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Κοζάνης, Ραχήλ Μακρή.

Στο ερώτημα που έκανε στον υποψήφιο σήμερα βουλευτή των ΑΝΕΛ Κ. Χάρη Κάτανα ήταν:

Από πότε γίνατε μέλος στους ΑΝΕΛ?
Η απάντηση του Κ. Κάτανα ήταν: εδώ και 3-4 μήνες

Δεν ξέρω αν ικανοποιήθηκε η Κ. Μακρή από την παραπάνω απάντηση. Εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση του Κ. Κάτανα θα της απαντούσα όπως απάντησε και θα ρωτούσα το επίσης: θα ήθελα να μου πείτε κ Μακρή, εσείς  πότε προλάβατε να εγγραφείτε στο ΣΥΡΙΖΑ? Ποιος ο αριθμός του μητρώου σας και σε ποια τοπική οργάνωση εγγραφήκατε? Αυτήν της Κοζάνης ή της Πτολεμαΐδας? Ποια η ημερομηνία εγγραφής σας? Πόσα ευρώ πληρώσατε για την παραπάνω εγγραφή? Όλα τα παραπάνω τηρήθηκαν ή λόγω της στενότητας χρόνου μπήκατε στους υποψηφίους χωρίς τα τυπικά προβλεπόμενα και την έγκριση των τοπικών οργανώσεων?

Ερωτήματα στα οποία θέλω απάντηση από την κ. Μακρή.

Τέλος , από την απάντηση της θα εξαρτηθεί εάν στις 25 του γενάρη «θα την σταυρώσω» ή θα την μουντζώσω

Ένας ψηφοφόρος της Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.