Ραχήλ Μακρή: «Το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια έχει αντοχή»



Τις τελευταίες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ δέχεται μια ανηλεή επίθεση ψεύδους.
Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και τα παπαγαλάκια της ΝΔ ειρωνεύονται με πικρόχολα σχόλια και κακοήθη κριτική προσπαθώντας να μας πείσουν ότι ο μηχανισμός ELA δεν υπάρχει. Ο λαός θα δώσει την απάντηση στα χαλκεία.
Το μηχανισμό στον οποίο σήμερα προσέφυγαν 2 Ελληνικές τράπεζες. Το μηχανισμό που έχει χρησιμοποιήσει η Συγκυβέρνηση για ποσά που φτάνουν μέχρι τα 90 δις ευρώ. Το μηχανισμό που υμνούν οι υποψήφιοι της ΝΔ για να δείξουν την σχετικότητα τους με τα οικονομικά.
Προσπαθούν να τρομάξουν τον λαό γιατί είναι αυτοί έντρομοι μπροστά στην μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται.
Για εμάς στον ΣΥΡΙΖΑ, οι μηχανισμοί και οι θεσμοί πρέπει να υπηρετούν τον ελληνικό λαό και όχι επιχειρηματικά συμφέροντα. Μας χτυπούν γιατί λέμε με θάρρος την αλήθεια.
Επιτίθεστε γιατί αποκαλύψαμε την αλήθεια. Χαίρομαι για όλους τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ που κατανόησαν την αλήθεια και την επικοινωνούν για να την μάθει ο κάθε πολίτης.
Μπορείτε να μας πετροβολάτε αλλά θα συνεχίσουμε τον αγώνα ανατροπής της διαφθοράς και σε αυτό τον αγώνα είμαστε ενωμένοι για την αυτοδυναμία της Κυβέρνησης όλων των Ελλήνων. Ο λαός στο τέλος θα περάσει στην λήθη αυτούς που τον κατέστρεψαν.

Η ΕΛΠΙΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.