Βίντεο από την επίσκεψη στη Σιάτιστα του υποψηφίου Βουλευτή με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Γιάννη Γκουντιού“Εδώ το λένε Σιάτιστα, που ‘ναι κεφαλοχώρι
Ως που ν’ ο Νιόπλιος ζωντανός η Σιάτ’στα δεν φοβάται
έχει τριακόσους στο σπαθί και χίλιους στο ντουφέκι,
έχει το Νιόπλιο αρχηγό κι όλα τα παλικάρια.”

Συνεχίζονται οι περιοδείες και οι συναντήσεις του υποψηφίου Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Γιάννη Γκουντιού. Το πρωί της Πέμπτης ο υπ.Βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες βρέθηκε στο Βόιο και συγκεκριμένα στην πόλη της Σιάτιστας, όπου και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Λαμπρόπουλο, και τον πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας κ. Στέργιο Δίκο στο δημαρχείο της πόλης.

Ακολούθως ο Γιάννης Γκουντιός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους, επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά της Σιάτιστας ενώ επισκέφθηκε και τα καταστήματα της περιοχής συνομιλώντας με τους επαγγελματίες.

Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο Βοϊου κ. Δ. Λαμπρόπουλο, τους κατοίκους της Σιάτιστας και όχι μόνο. Εύχομαι οι μεταξύ μας κουβέντες να θεμελιωθούν και από ιδέες και σκοπούς να γίνουν πράξεις για ένα καλύτερο αύριο μέσα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

 

Με εκτίμηση
Γιάννης Γκουντιός
Υπ. Βουλευτής Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.