Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης για τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιανουαρίου στην πόλη της Κοζάνης τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους 5.

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας ο Νίκος Παυλίδης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ανέπτυξε τις βασικές δεσμεύσεις του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τη σημασία που θα έχει τόσο για τον ελληνικό λαό όσο και για την υπόλοιπη Ευρώπη η μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές. Μια νίκη που θα ανατρέψει τις πολιτικές λιτότητας, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και την καταστροφή του κοινωνικού ιστού της χώρας και θα δώσει νέα ανάσα και ελπίδα στον Ελληνικό λαό.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης μέσα από τα λόγια των οποίων έγινε φανερή η αισιοδοξία και το κλίμα νίκης που συναντάνε καθημερινά στις επαφές τους με τον λαό της περιοχής μας. Τονίστηκε ιδιαίτερα η διάθεση και το κάλεσμα για κορύφωση της προσπάθειας έτσι ώστε στις 10 ημέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές το μήνυμα ελπίδας που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ να φτάσει σε κάθε γωνιά του τόπου μας για να είναι η νίκη στις 25 του Γενάρη σαρωτική, να είναι νίκη όλου του Ελληνικού λαού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.