Η παράσταση «Σταχτοπούτα» την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στην Κοζάνη



Η Καλλιτεχνική Εταιρία ¨Προσκήνιο¨ και η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζουν το πιο γνωστό παραμύθι την ¨ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ¨.                 

Μια ξεχωριστή ιστορία, που ασχολείται με την ανθρώπινη αδικία, την εκμετάλλευση και την κακία, και πως όλα αυτά στο τέλος υπερνικούνται από τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια, την υπομονή, και την αγάπη.  

Διατηρώντας την κλασική μορφή του παραμυθιού, μέσα από εφέ μακιγιάζ, φωτισμού, χορευτικών, τραγουδιών και   κοστουμιών εποχής, ο μικρός  θεατής έρχεται σε άμεση επαφή με τους ήρωες του παραμυθιού συμμετέχοντας επί σκηνής στη θεατρική δράση του έργου.

Η σκηνοθεσία – διασκευή είναι του Γιώργου Ροντίδη, η σκηνογραφία του Βάσου Καδίτη, η μουσική του Άκη Γεροντάκη, οι στίχοι του Γιώργου Ροντίδη, οι χορογραφίες της Κατερίνας Αντωνιάδου, τα κοστούμια και  το make up artist της Ελένης Δημοπούλου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Χρήστος Παπαμηνάς, Θωμαή Μωυσίδου, Γιώργος Ζακάπας, Σωτηρία Σακαλάκη, Αναστασία Διατσίδου, Αναστασία Μαυροπούλου, Στέλιος Κάτσικας, Θοδωρής Γεωργίτσης.  

Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 18:30μ.μ στη Λέσχη Αξιωματικών Κοζάνης στην αίθουσα ¨ΦΙΛΙΠΠΟΣ¨ με γενική είσοδο 8€.

Κρατήσεις εισιτηρίων 6944062928.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.