Επίσκεψη του υποψήφιου Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης με «Το Ποτάμι» Αντώνη Σιαμπανόπουλου στον ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού



Το Βελβεντό, το μέρος όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα – όντας λογιστής στον Γυναικείο Βιοτεχνικό Συνεταιρισμό Βελβεντού Κοζάνης – επισκέφθηκε την Τρίτη 13/1/2015 ο υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης με «Το Ποτάμι» Αντώνης Σιαμπανόπουλος. Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, έναν συνεταιρισμό πρότυπο για τα Ελληνικά δεδομένα όπου αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς κινητήριους μοχλούς για την οικονομική ανάπτυξη του τόπου, με άρτια οργάνωση και εξωστρεφή χαρακτηριστικά.  

Σε αυτή την πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση συζητήθηκε η πορεία του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, καθώς και ευρύτερα των συνεταιριστικών επιχειρήσεων τοπικά αλλά και σε όλη την επικράτεια, η κατάσταση στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας και οι θέσεις που έχει «Το Ποτάμι» αναφορικά με την υγιή επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια τα οποία και είναι κυρίαρχα στην ατζέντα του κινήματος για την ανάπτυξη της χώρας.

Έπειτα, επισκέφθηκε διάφορα καταστήματα και επιχειρήσεις της περιοχής συνομιλώντας με τους κατοίκους της περιοχής.

adertys

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.