Πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης καθώς επίσης και η κοπή της πίτας -Δείτε φωτογραφίες



Με την συμμετοχή αρκετών μελών του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015 οι εργασίες της Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου η σύνθεση του οποίου θα ορισθεί στην επόμενη συνεδρίαση του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με ομόφωνη απόφαση όλων των μελών εγκρίθηκε ο τρόπος δράσης του Συλλόγου και για την νέα διετία που ακολουθεί και ο οποίος στηρίζεται στο τρίπτυχο «ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ».

styujs

Μετά το πέρας των διαδικασιών ακολούθησε συνεστίαση για τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στο οικογενειακό κέντρο «ο Ζήνος», όπου κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα, ενώ όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το υπέροχο δημοτικό σχήμα του Φώτη Τσιοτίκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο καθιερωμένος ετήσιος χορός του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης για εφέτος δεν θα πραγματοποιηθεί, μια που η ημερομηνία που είχε προ τριμήνου προγραμματισθεί με το κλείσιμο ορχήστρας και αίθουσας  συνέπεσε με αυτή των βουλευτικών εκλογών.

yhsfxdtm

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.