Ανακοίνωση της Ραχήλ Μακρή για τα όσα γράφονται για το πρόσωπό της τις τελευταίες ημέρες



Ανακοίνωση της Ραχήλ Μακρή για τα όσα γράφονται για το πρόσωπό της τις τελευταίες ημέρες, από το προφίλ της στο Facebook:

«Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα συστημικά μέσα ενημέρωσης έχουν επιδοθεί με πρωτοφανή μανία σε εκστρατεία παραπληροφόρησης με επίκεντρο το όνομα μου. Αυτή την αήθη επίθεση σπεύδουν να εκμεταλλευτούν πολιτικοί καιροσκόποι ευκαιριακών σχηματισμών και πολιτικά υπαρκτά ή μη κόμματα ή μορφώματα.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Στην πολιτική εισήλθα από επιλογή και όχι από ανάγκη.

Η επιλογή μου έχει επίκεντρο τον άνθρωπο και αφετηρία τον τόπο που με ανάθρεψε κυριολεκτικά και πολιτικά.

Υλοποιώντας τη δέσμευση να μην προδώσω ποτέ αυτούς τους ανθρώπους για οποιαδήποτε καρέκλα, όπως έχουν πράξει πολλοί στο παρελθόν, ζητώ την θεσμική έγκριση τους, όπως αυτή εκφράζεται με την ψήφο τους για οποιαδήποτε μελλοντική πολιτική μου ενέργεια.

Στο πλαίσιο αυτό αποτελεί ονείρωξη κάθε ανακοίνωση απόρριψης μου από χώρους που δεν διαθέτουν ουσιαστικό πολιτικό βάρος ή και από κόμματα από τα οποία δεν έχω ζητήσει τίποτα.

Η αγάπη, αποδοχή και θέρμη με την οποία με περιβάλουν οι κάτοικοι όλου του Νομού Κοζάνης μου δίνει δύναμη και αποτελεί τον γνώμονα των πολιτικών μου αποφάσεων.

Οι πληρωμένοι, από ημερίδες, κοντυλοφόροι μπορούν να φαντασιώνονται «πόρτες», «απορρίψεις» ή «προτάσεις συνεργασίας» συνεπικουρούμενοι από διψασμένους για δημοσιότητα σχηματισμού που ερμηνεύουν μια προσωπική φιλική συνάντηση ως πιθανή συνεργασία.»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.