Έναρξη εγγραφών στα τμήματα χιονοδρομίας του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου Γρεβενών περιόδου 2015Με την σαραντακονταετή (από το 1975) εμπειρίας μας και υπευθυνότητα ο σύλλογος μας διοργανώνει ακαδημίες για την εκμάθηση Σκι για παιδιά από Α΄ μέχρι  Ε΄ Δημοτικού, με υπεύθυνο, οργανωμένο και ασφαλή τρόπο.

Καθώς επίσης υποστηρίζει αγωνιστική ομάδα η οποία συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα χιονοδρομίας της ΕΟΧ και σε διεθνείς αγώνες της FIS, αθλητών ηλικίας 11 χρονών και άνω.

Η μεταφορά προς το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασίλισσας γίνεται με τουριστικό λεωφορείο κάθε Σάββατο- Κυριακή και οι εκπαιδευτές μας είναι καθηγητές Φυσικής Αγωγής  με ειδικότητα Σκι και προπονητές χιονοδρομίας.

Διαθέτουμε οργανωμένο καταφύγιο στο  Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας  με καφέ – εστιατόριο και γραφεία – εντευκτήρια στο κέντρο της πόλης των Γρεβενών όπου τα παιδιά μπορούν να παίζουν επιτραπέζια, να περιηγηθούν στο διαδίκτυο, να δουν τις επιδόσεις τους κλπ., πάντα με την επίβλεψη των προπονητών μας.

Μετά τη δήλωση ενδιαφέροντος υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ακαδημίας εκμάθησης σκι για ενήλικες, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα και στους γονείς των παιδιών αλλά και όλων των ενδιαφερόμενων να γνωρίσουν και να χαρούν τη ξεχωριστή αυτή δραστηριότητα.

Και μετά το πέρας της χειμερινής περιόδου απασχολούμε τα παΐδια των ομάδων και τα μέλη μας με περιπατητικές και ορειβατικές εκδρομή στην περιοχή των Γρεβενών και της υπόλοιπης Ελλάδος.

Για πληροφορίες και εγγραφές, απευθυνθείτε στα γραφεία μας, Γ. Μπουσίου 18, απέναντι από τον ΟΤΕ, κάθε Τετάρτη από τις 7 έως τις 9 το βράδυ και στα 24620-28602,

6936749117 (Τότσικας),

697300601 (Νίκου),

6976679723 (Πύχας),

6978451001 (Προφέντζας)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.