Βράβευση αριστούχων μαθητών λυκείων της Σιάτιστας από το Ίδρυμα Δημητρίου και Θεολογίας Τσιστοπούλου



Το Ίδρυμα Δημητρίου και Θεολογίας Τσιστοπούλου, μεγάλων Ευεργετών της πόλης της Σιάτιστας, χορήγησε και φέτος τις οικονομικές ενισχύσεις στους αριστούχους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ τάξης των Λυκείων της Σιάτιστας των σχολικών ετών 2012-2013 και 2013-2014.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014, στην αίθουσα τελετών «Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου» κάτω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας, έγινε η απονομή των οικονομικών ενισχύσεων από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλο, τον Δήμαρχο Βοΐου κ. Λαμπρόπουλο Δημήτριο, τον Αντιδήμαρχο κ. Γκερεχτέ Λάζαρο, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας κ. Δίκο Στέργιο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Καραμπατζιά Μιχαήλ, και τον Δ/ντή του Γενικού Λυκείου κ. Παύλο Πατρώνα, παρουσία και του ειδικού γραμματέα του Ιδρύματος κ. Ιωάννη Στάθη.

Στους βραβευθέντες μίλησαν οι παραπάνω για το έργο και την προσφορά των μεγάλων ευεργετών Δημητρίου και Θεολογίας Τσιστοπούλου και για την αγάπη τους προς τη μαθητιώσα νεολαία, για την πρόοδο και προκοπή της οποίας έχουν διαθέσει όλη τους την περιουσία.

Βραβεύτηκαν συνολικά 43 μαθητές και μαθήτριες, με το ποσό των 650,00 ευρώ ο καθένας, Το συνολικό ποσό των ενισχύσεων ανήλθε στο ποσό 28.600,00€.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.