Ευνοϊκή εξέλιξη για τα χρέη της ΔΕΥΑ Εορδαίας



Σημαντική  «ανάσα» για τα οικονομικά ζητήματα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας , καθώς και άλλων ΔΕΥΑ της  χώρας ,  αναμένεται να δώσει η  Τροπολογία της Βουλής σχετικά με την ευνοϊκή ρύθμιση των οφειλών  των υπερχρεωμένων Δημοτικών Επιχειρήσεων, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη.

Ο Δήμαρχος Εορδαίας χαρακτήρισε ως  ιδιαίτερα ευνοϊκή την εξέλιξη αυτή για την ΔΕΥΑΕ ,που αντιμετωπίζει δυσκολίες με την αποπληρωμή των τόκων ,τονίζοντας ότι θα της δοθεί η δυνατότητα ρύθμισης των χρεών , ενώ θα υπάρξει και το ενδεχόμενο διαγραφής μέρους αυτών.

Αναφερόμενος ο κ. Ζαμανίδης και στην θετική έκβαση του θέματος του  Πλημμελειοδικείου Εορδαίας επεσήμανε ότι αυτές οι γιορτές έφεραν ευχάριστες εξελίξεις για τον τόπο , υπογραμμίζοντας «θα αγωνιστούμε και θα επιδιώξουμε την επόμενη χρονιά να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα για τον Δήμο μας». 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.