Κουκουλόπουλος: «Εκλογή Προέδρου σημαίνει σεβασμός στη θέληση των πολιτών»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος όταν του ζητήθηκε από δημοσιογράφους να σχολιάσει το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου, είπε τα εξής:

“Οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Κυβέρνηση την περασμένη Κυριακή είχαν ήδη αποτέλεσμα. Πιστεύω και είμαι σίγουρος πως θα συνεχιστούν έτσι ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουν, πρωτίστως, οι περισσότεροι Έλληνες πολίτες. Η σημερινή Βουλή να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας”.

Ο κ. Κουκουλόπουλος ρωτήθηκε και για τη σημερινή συνάντηση των κ. Βενιζέλου- Παπανδρέου, για την οποία απάντησε ως εξής: “Στα συντεταγμένα όργανα του ΠΑΣΟΚ, εδώ και καιρό, έχουμε πάρει μια απόφαση. Να κινηθούμε έχοντας ως οδηγούς μας δύο έννοιες. Ενότητα και αλήθεια.

Ενότητα στο κόμμα, ενότητα στην παράταξη, ενότητα στη χώρα.

Αλήθεια και μόνο αλήθεια στους πολίτες.

Για όλα αυτά πρέπει να προσπαθήσουμε και να συμβάλουμε όλοι, γιατί σε περίπτωση που η χώρα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές η μόνη αλήθεια θα είναι πως θα προσθέσουμε ένα τρομακτικό βάρος στις πλάτες των πολιτών ”.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.