Η πρώτη δήλωση του Γ. Κασαπίδη: «Ψήφισα ΝΑΙ για την ενότητα» – «Δεν έχω ανάγκη να με καλωσορίσουν. Δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι του πατρός μου»!



«Ψήφισα ΝΑΙ χάρη της ενότητας που απαιτείται από όλους μας. Θα πρέπει να εμπιστευτούμε τις υγιείς δυνάμεις Αν δεν έχουμεkasapidis_514_355 ενότητα, αν υπάρχει κάτι διαφορετικό από αυτό που πιστεύουμε, τότε υπάρχουν δουλείες. Θα πρέπει να πάμε ενωμένοι, ως χώρα, στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις που έρχονται με την τρόικα. Αν μας δουν διασπασμένους, τότε δε θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε»

Τα παραπάνω ανέφερε στο Kozanimedia.gr πριν από λίγα λεπτά, στην πρώτη του δήλωση μετά το αποτέλεσμα της δεύτερης διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης.

Μάλιστα, ερωτηθείς εάν, πλέον, μετά το «Ναι», ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία, τόνισε πως «εγώ δεν έφυγα ποτέ από το κόμμα, αλλά με διέγραψαν επειδή υπερασπιζόμουν τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις. Και στέλνω το μήνυμα σε κάποιους εκεί στην Κοζάνη: Δεν έχω ανάγκη να με καλωσορίσουν. Δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι του πατρός μου»!

Από το kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.