Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια συναυλία της Μικρής και της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης



Στην κατάμεστη Αίθουσα Τέχνης πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ Κυριακή 21 Δεκεμβρίου η καθιερωμένη ετήσια συναυλία της Μικρής και της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης.

Λίγο πριν αρχίσει η συναυλία έγινε η απονομή των πτυχίων και διπλωμάτων σε όσους μαθητές του Ωδείου περάτωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους από το Δήμαρχο Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη και τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού – Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης κ. Γιώργο Σιαμπανόπουλο.

Η φετινή συναυλία άνοιξε με τη Μικρή Ορχήστρα που σκόρπισε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και συνεχίστηκε με τη Συμφωνική Ορχήστρα και το αφιέρωμά της με τίτλο «Musical Arias». Η ορχήστρα ήταν υπό τη διεύθυνση του κ. Δημήτρη Κτιστάκη ενώ συμμετείχε η τάξη μονωδίας της κ. Άννας Παπαδοπούλου. Ακούστηκαν μεταξύ άλλων μελωδίες και τραγούδια από γνωστά μιούζικαλ όπως το Memory από το μιούζικαλ Cats, το Over the Rainbow από το μιούζικαλ The Wizard of Oz, το All I ask you από το μιούζικαλ The phantom of the opera, το America από το West Side Story κ.ά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.