Πέντε διαρρήξεις τα ξημερώματα στην Πτολεμαΐδα – Η «γνωστή» ομάδα ξαναχτύπησε



Πέντε διαρρήξεις συνολικά πραγματοποίησε η ομάδα των «γνωστών» διαρρηκτών τη νύχτα που πέρασε στην Πτολεμαΐδα. Τα μικρά καταστήματα που οι διαρρήκτες χτύπησαν βρίσκονται όλα επί της οδού Καπετάν Φούφα στην περιοχή των ΚΤΕΛ Αστικών λεωφορείων. Μεταξύ των καταστημάτων ήταν ένα κομμωτήριο και ένα ραφείο ενώ οι δράστες προσπάθησαν να ανοίξουν και το σταθμαρχείο των ΚΤΕΛ (χωρίς αποτέλεσμα).

Μοναδικός στόχος των διαρρηκτών ήταν οι ταμιακές μηχανές και τα όποια χρήματα αυτές είχαν. Λεία των διαρρήξεων ήταν 100 ευρώ από το ένα κατάστημα και μερικά ψηλά από άλλα δύο ενώ στα δύο τελευταία (από το σύνολο των 5) οι δράστες δεν κατάφεραν να μπουν ούτε καν μέσα στα μαγαζιά.

Αξίζει να πούμε ότι η αστυνομία έχει ήδη στην διάθεση της το υλικό από μια κάμερα ενώ αναζητά και άλλες από τα καταστήματα της γύρω  περιοχής.

Πληροφορίες από πηγές της αστυνομίας κάνουν λόγο για την γνωστή ομάδα των νεαρών και εκτίμηση είναι ότι είναι θέμα χρόνου να εντοπιστεί και πάλι όπως είχε γίνει και στο παρελθόν.

Από το eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.