Ενημέρωση στο Επιμελητήριο Κοζάνης για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων χρεών των επιχειρήσεων προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης διοργανώνει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (1ος όροφος, οδός Ι. Φαρμάκη 2) εκδήλωση- ανοιχτή συζήτηση- με θέμα:

«Νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή έως και σε 100 δόσεις  των ληξιπρόθεσμων χρεών των επιχειρήσεων προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία».

Συντονιστές της συζήτησης θα είναι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Κώστας Κυριακίδης, και ο Οικονομικός Επόπτης, κ. Νίκος Σαρρής.  

Το θέμα θα παρουσιασθεί από τον οικονομολόγο, κ. Βασίλη Ελισσαίο και το μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ), κ. Δημήτρη Καρακασίδη, ενώ παρέμβαση για τα «κόκκινα δάνεια» θα κάνει ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, τμ. Δυτ. Μακεδονίας, κ. Μανώλης Καρακάσης.

Την εκδήλωση καλούνται να παρακολουθήσουν τα μέλη του Επιμελητηρίου και όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν σχετικά.
 
ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.