Βίντεο: Επίσκεψη του διευθυντή του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ) στον Θ. ΚαρυπίδηΤον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη επισκέφθηκαν την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, ο κ. Ρίκαρντ Σκούφιας, Διευθυντής του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ) στην Ελλάδα, και ο κ. Anton Mifsud-Bonnici, Διευθυντής Διαχείρισης Δέσμευσης Γης & Ενδιαφερόμενων Μερών του TAP.

 

Μετά τη συνάντηση ο Δ/ντης του ΤΑΡ στην Ελλάδα κ. Ρίκαρντ Σκούφιας προέβει στην ακόλουθη δήλωση:

“Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την σημερινή μας συνάντηση και την ιδιαίτερα θερμή υποδοχή από τον Περιφερειάρχη κύριο Καρυπίδη και την ομάδα του. Μέσα στα επόμενα χρόνια, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με την περιφερειακή διοίκηση ώστε να ολοκληρώσουμε ένα έργο διεθνούς εμβέλειας για τη Δυτική Μακεδονία και τις Περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας με τα αντίστοιχα οφέλη προς τις τοπικές κοινωνίες. Σε αυτό το πλαίσιο, οφείλουμε σήμερα να σημειώσουμε τις σοβαρές προσπάθειες που έχουν ήδη γίνει από την πλευρά της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προς διερεύνηση τέτοιων ευκαιριών και υπό την προσωπική καθοδήγηση του Περιφερειάρχη κύριου Καρυπίδη. Ο TAP θα υποστηρίξει τέτοιες πρωτοβουλίες δεσμεύοντας αντίστοιχους οικονομικούς πόρους για την υλοποίηση τους. Αισθανόμαστε βέβαιοι για την ευόδωση μιας τέτοιας εποικοδομητικής συνεργασίας υπό την καθοδήγηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ευελπιστούμε ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε την υλοποίηση πρωτοβουλιών σε τοπικό επίπεδο με χειροπιαστά οφέλη για τις κοινότητες κατά μήκος της διαδρομής του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου ΤΑΡ.”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.