Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας: «Το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την αγροτική πολιτική και η εξειδίκευση του για την περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας»



Η  Οργάνωση  Μελών  Εορδαίας  του ΣΥΡΙΖΑ  διοργανώνει ανοικτή πολιτική εκδήλωση στις 29 Νοεμβρίου 2014 ημέρα Σάββατο  και ώρα 17:00 μμ στην αίθουσα  του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ στην Πτολεμαΐδα, με θέμα:

«Νέα Κ.Α.Π., Το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και η εξειδίκευση του για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο προετοιμασίας της συνδιάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο στην Κοζάνη με την παρουσία του προέδρου Αλέξη Τσίπρα».

Ομιλητής θα είναι: Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΜΠΙΔΗΣ – ΓΕΩΠΟΝΟΣ (ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ)

Θα ακολουθήσει δημόσια διαβούλευση ώστε μέσα από μια συμμετοχική και δημοκρατική διαδικασία να υπάρξει ο καλύτερος σχεδιασμός για το αύριο.

Να σημειώσουμε ότι έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο (www.syriza.gr ) τα προγραμματικά κείμενα του ΣΥΡΙΖΑ που τίθενται προς διαβούλευση με τους πολίτες και τους φορείς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.