ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: Να μη λείψει κανείς μας από την απεργία στις 27 Νοεμβρίου!ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!

Γι’ αυτό:

Η νεολαία, που της κλέβουν το μέλλον, θα είναι εκεί.

Οι άνεργοι, που βλέπουν καθημερινά την αξιοπρέπειά τους να «βιάζεται», θα είναι εκεί.

Οι εργαζόμενοι με τους μισθούς-φιλοδώρημα, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, οι εργαζόμενοι σε διαθεσιμότητα, τα «μπλοκάκια» και οι μικροί επιχειρηματίες θα είναι εκεί.

Οι συνταξιούχοι με τις «πετσοκομμένες» συντάξεις, που ζουν με την αγωνία των νέων επερχόμενων περικοπών, θα είναι εκεί.

Τέλος, θα είναι εκεί οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που αυτή η απεργία τους βρίσκει σε καθεστώς επιστράτευσης, το σχέδιο καταστολής που επέβαλε η συγκυβέρνηση για να περάσει ανεμπόδιστα η διάσπαση και το ξεπούλημα της επιχείρησης, που χτίστηκε με το αίμα και τις θυσίες του ελληνικού λαού, στα αρπαχτικά της αγοράς.

Θα είμαστε όλοι εκεί. Συμμέτοχοι, αλλά και συμπαραστάτες, στη μεγάλη απεργία των εργαζόμενων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν σε όλη τη χώρα.

Θα είμαστε όλοι εκεί, όχι μόνο για την απεργία, αλλά και για να τους δείξουμε ότι οι πολιτικές τους μέρες είναι τελειωμένες. Ότι οι ίδιοι αποτελούν παρελθόν: το βρώμικο παρελθόν των μνημονίων.

Θα είμαστε εκεί, για να τους δείξουμε ότι τα νέα μέτρα, που σχεδιάζουν να εφαρμόσουν με τον κοινωνικά βάρβαρο προϋπολογισμό του 2015, δε θα περάσουν.

Γιατί γνωρίζουμε καλά το τι ετοιμάζουν κυβέρνηση και τρόικα:

–    καινούριο ασφαλιστικό με μόνιμο μηχανισμό μείωσης των συντάξεων

–     κατάργηση των εναπομεινάντων εργασιακών δικαιωμάτων

–    χιλιάδες επιπλέον απολύσεις στο Δημόσιο

–    κορύφωση της φοροεπιδρομής

–    επιτάχυνση των ληστρικών ιδιωτικοποιήσεων

–    περαιτέρω «πετσόκομμα» του κράτους πρόνοιας

–    πλήρη διάλυση της δημόσιας παιδείας

–    ισοπέδωση του δημόσιου συστήματος υγείας

Η κυβέρνηση της Αριστεράς δε θα δεσμευτεί από τις προβλέψεις του μνημονιακού προϋπολογισμού του 2015, παρά μόνο από την ανάγκη επιβίωσης του λαού και του τόπου, παρά μόνο από τις ανάγκες των πολλών.

Η απεργία στις 27 Νοεμβρίου δε θα γίνει για να μετρήσουμε τις «πληγές» μας, δε θα γίνει για  να εκφράσουμε μόνο την οργή μας,  απέναντι στη συνεχιζόμενη μνημονιακή βαρβαρότητα.

Θα γίνει η αρχή της μεγάλης αντεπίθεσης ολόκληρης της κοινωνίας, ενάντια σε εκείνους που με τις πολιτικές τους την ποδοπατούν τα 5 χρόνια τελευταία.  Ώστε το καινούριο να μπορέσει να γεννηθεί.

Για να χτίσουμε όλοι μαζί μια κοινωνία αλληλεγγύης, κοινωνικής δικαιοσύνης και αληθινής δημοκρατίας, όπου οι άνθρωποι  και οι ανάγκες τους θα είναι πάνω από τα κέρδη και τα συμφέροντα της διαπλοκής, τραπεζιτών και δανειστών.

-ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

-ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

-ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.