Βίντεο: Επίσκεψη του Γενικού Πρόξενου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη στον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Καρυπίδη

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη, επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014, ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, Τουγρούλ Μπιλτεκίν.

Ο κ. Μπιλτεκίν συνεχάρη τον Περιφερειάρχη για την ανάληψη των καθηκόντων του, αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία των τούρκων επιχειρηματιών με τη Δυτική Μακεδονία αφού η Τουρκία εισάγει αρκετά τοπικά προϊόντα, και υπογράμμισε τον πολιτιστικό τουρισμό που προσφέρει η περιοχή στους επισκέπτες από τη γείτονα χώρα.

Παίρνοντας το λόγο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την επίσκεψη του Γενικού Πρόξενου, τονίζοντας στη συνέχεια: «Με βασικές μας αρχές το σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, τις αξίες της δημοκρατίας και της καλής γειτνίασης θέλουμε να δομήσουμε σχέσεις συνεργασίας και φιλίας, να ξεφύγουμε από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και να πορευτούμε αισιόδοξα στο μέλλον».

«Θα κάνω μια ενημέρωση στον κ. Πρόξενο για όλα τα ζητήματα της Δυτικής Μακεδονίας, συνέχισε ο κ. Καρυπίδης, και θα αναλύσω το αναπτυξιακό πλάνο της περιφερειακής αρχής. Είμαστε μια περιφέρεια με μεγάλη γεωπολιτική αξία, που καλείται να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και έχει να κάνει και με την διεύρυνση της Ευρώπης και της καλής γειτνίασης με τις γείτονες χώρες της  Αλβανίας και της fYROM».

«Γίνεται αντιληπτό σε όλους, ότι εμείς εργαζόμαστε πέρα από τα εσωτερικά ζητήματα και σε ζητήματα εξωστρέφειας και για αυτό η επίσκεψη του κ. Πρόξενου έχει μεγάλη σημασία για εμάς» κατέληξε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

 

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.