Ενημέρωση σε θέματα Υγειονομικών Διατάξεων που αφορούν τη Λειτουργία των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος στην Κοζάνη

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης και η Διεύθυνση Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Κοζάνης συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση- ανοιχτή συζήτηση με θέμα:

«Ενημέρωση σε θέματα Υγειονομικών Διατάξεων που αφορούν τη Λειτουργία των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος», την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου (οδός Ι. Φαρμάκη 2 στην Κοζάνη, 1ος όροφος).

Κύρια ομιλήτρια θα είναι η Προϊσταμένη του τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Κοζάνης, κ. Αναστασία Τσαμπούρη.

Καλούνται να συμμετέχουν τα μέλη που διατηρούν συναφείς επιχειρήσεις (όπως παρασκευής τροφίμων, εστιατόρια, καφετερίες, κυλικεία κ.α.) και όλοι οι ενδιαφερόμενοι να  ενημερωθούν σχετικά.
 
ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.