Συμμετοχή του Συλλόγου Αεροσφαίρισης Κοζάνης σε αγώνα στα Τρίκαλα

Άκρως επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του συλλόγου αεροσφαίρισης Κοζάνης (Ωμέγα) στον αγώνα που διοργάνωσε η αντίστοιχη ομάδα Τρικάλων.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη σε δασώδη περιοχή (Καλόγηροι) των Τρικάλων συμμετείχαν επίσης ο σύλλογος αεροσφαίρισης Ιωαννίνων(Μαχόμενοι ποιμένες), η αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας,παίκτες από Καρδίτσα και γύρω περιοχές. Σκοπός του παιχνιδιού εκτός από την αδρεναλίνη και την διασκέδαση ήταν και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων καθώς και η αγωνιστική συντήρηση και οι νέες τακτικές. Ο σύλλογος της Κοζάνης συμμετείχε με δεκαοκτώ άτομα.

Ο σύλλογος ακολουθεί τους τελευταίους μήνες μια φρενήρη αγωνιστική πορεία με εκπροσώπηση σε μεγάλα παιχνίδια της χώρας(όπως αυτό στα Μεταλλεία Ελευσίνας με πανελλήνιο χαρακτήρα και ακραίο ρεαλισμό) αλλά και διοργανώνει στην πόλη της Κοζάνης αγώνες με πανελλήνιο ενδιαφέρον και μεγάλες απαιτήσεις.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.