Συμμετοχή του Συλλόγου Αεροσφαίρισης Κοζάνης σε αγώνα στα Τρίκαλα



Άκρως επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή του συλλόγου αεροσφαίρισης Κοζάνης (Ωμέγα) στον αγώνα που διοργάνωσε η αντίστοιχη ομάδα Τρικάλων.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη σε δασώδη περιοχή (Καλόγηροι) των Τρικάλων συμμετείχαν επίσης ο σύλλογος αεροσφαίρισης Ιωαννίνων(Μαχόμενοι ποιμένες), η αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας,παίκτες από Καρδίτσα και γύρω περιοχές. Σκοπός του παιχνιδιού εκτός από την αδρεναλίνη και την διασκέδαση ήταν και η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συμμετεχόντων καθώς και η αγωνιστική συντήρηση και οι νέες τακτικές. Ο σύλλογος της Κοζάνης συμμετείχε με δεκαοκτώ άτομα.

Ο σύλλογος ακολουθεί τους τελευταίους μήνες μια φρενήρη αγωνιστική πορεία με εκπροσώπηση σε μεγάλα παιχνίδια της χώρας(όπως αυτό στα Μεταλλεία Ελευσίνας με πανελλήνιο χαρακτήρα και ακραίο ρεαλισμό) αλλά και διοργανώνει στην πόλη της Κοζάνης αγώνες με πανελλήνιο ενδιαφέρον και μεγάλες απαιτήσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.