Η εταιρία «Φροντίδα για Όλους» στην Φιλίππου Β’2, Κοζάνη – Δείτε τα νέα επαναστατικά προϊόντα μας



Παγκόσμια Καινοτομία

allerg-stop

Φρόντισε το στρώμα σου, φρόντισε την υγεία σου!

Allerg-Stop

Το πρώτο εγκεκριμένο βιοκτόνο απωθητικό σπρέι συμπληρωματικό της απολύμανσης στρωμάτων με γερανιόλη για ακάρεα κοριούς και ψύλλους!

 

 

Το Allerg-Stop Repellent είναι ένα νέο, μοναδικό, εγκεκριμένο βιοκτόνο ΤΠ19, απωθητικό σπρέι ακάρεων, κοριών και ψύλλων με πολλαπλές εφαρμογές, που έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην αντιμετώπιση – καταπολέμηση όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που βρίσκονται στο εσωτερικό των στρωμάτων και σε όλες τις ινώδεις επιφάνειες. Η χρησιμότητά του είναι καταλυτική, ιδιαίτερα στην διατήρηση της υγιεινής των στρωμάτων τα οποία επιβαρύνονται από την καθημερινή χρήση, καθώς εκεί περνάμε το 1/3 της ζωής μας.

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 


 

Cleanaer

z8 1404241617 02-300x278

Επαναστατικό πιστοποιημένο σύστημα καθαρισμού, απόσμησης και εξουδετέρωσης ιών και αλλεργιογόνων του αέρα όπως: πανδημικός ιός Η1Ν1, ιός γρίπης, ακάρεα, βακτηρίδια, καυσαέριο, σκόνη κ.α.

Ιδανικό για:
σπίτια, παιδικιούς σταθμούς, σχολεία, φροντιστήρια, ιατρεία, ξενοδοχεία, σινεμά, θέατρα, εστιατόρια, επαγγελματικοί χώροι και γενικά σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο που κυκλοφορεί κόσμος.

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 


 

Τηλέφωνο παραγγελιών για Φαρμακοποιους και επαγγελματίες 24610 37788.

Μedlab care από την Φροντίδα για όλους.

Επίσημος αντιπρόσωπος της five clean για τη  Δυτική Ελλάδα.

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με την ΟΙΚ/1348 του Υπουργείου Υγείας.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.