Δείτε τις δράσεις του Συλλόγου Καρκινοπαθών ΚοζάνηςΟ Σύλλογος Καρκινοπαθών Κοζάνης με το  ΑΝΘ Θεαγένειο και σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης  πραγματοποιούν Προσυμπτωματικό Προληπτικό Έλεγχο την Κυριακή  30 Νοεμβρίου 2014, με (δωρεάν)  κλινικό έλεγχο και με επιτόπου μαστογραφία (δωρεάν) όπου κριθεί απαραίτητο, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης, από τις 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.  

Προτεραιότητα θα δοθεί στις ανασφάλιστες γυναίκες,(ηλικία 40ετών και άνω.-Για ραντεβού τηλ.2461021440 από Τρίτη έως Πέμπτη & ώρα:11.30-13.30).

Επίσης , την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί Ομιλία για τη Πρόληψη και την Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού. Ο χώρος διεξαγωγής της ομιλίας θα είναι η αίθουσα Κοβεντάρειο και  η ώρα 11:30π.μ.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κοζάνης, κα Φανή Δινοπούλου.

Βασικός ομιλητής θα είναι ο κ. Γεώργιος Συμπιλίδης, Διευθυντής ΕΣΥ, Ογκολόγος Χειρουργός, Διευθυντής Κλινικής Μαστού Α.Ν.Θ. Θεαγένειο, και η Πρόεδρος του Συλλόγου Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης, κα Ελένη
Ντελιοπούλου θα μιλήσει για την «Προσφορά του Συλλόγου Άλμα Ζωής Ν. Θεσ/νικης σήμερα, σε χρόνια οικονομικής κρίσης».

Πληροφορίες: Σύλλογος Καρκινοπαθών Κοζάνης.
Τηλ. επικοιν.:2461021440 & 6942432180

Η Πρόεδρος
Φανή Δινοπούλου

Αιγίδα: Δήμος Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.