Ημιτελές το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού – Πολλά τα προβλήματα στο Πρωτοχώρι Κοζάνης



Για το ημιτελές έργο του Βιολογικού Καθαρισμού στην Τοπική Κοινότητα Πρωτοχωρίου Κοζάνης και τα όσα αυτό… προσθέτει στην ήδη επιβαρυμένη καθημερινότητα των κατοίκων του χωριού, τοποθετήθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης η τοπική σύμβουλος του Τοπικού Συμβουλίου Πρωτοχωρίου Έφη Κατσόγιαννου-Τριανταφύλλου.

Το έργο του Βιολογικού Καθαρισμού όπως είπε, ενώ αποτελούσε ένα από τα μεγάλα έργα, αναδείχθηκε σε μεγάλο πρόβλημα για την Τοπική Κοινότητα Πρωτοχωρίου. Το ημιτελές έργο, σύμφωνα πάντα με την τοπική σύμβουλο, κάνει δύσκολη την καθημερινότητα των κατοίκων.

Κυρίαρχο θέμα που έθιξε για ακόμη μια φορά η κα Κατσόγιαννου-Τριανταφύλλου είναι αυτό της αποκατάσταση των δρόμων, περιγράφοντας την εικόνα του οικισμού: «λακκούβες στους δρόμους που δεν έχουν κλείσει ποτέ, άλλες που ανοίγουν όταν βρέχει», ενώ σημαντικό και μείζον ζήτημα για το Τοπικό Συμβούλιο και τους κατοίκους αποτελεί ο περιφερειακός δρόμος Κοζάνης-Αιανής και κυρίως στην κεντρική είσοδο του χωριού όπου συνεχώς ανοίγουν μεγάλες λακκούβες εξαιτίας της κακής κατασκευής των φρεατίων που, όπως εξήγησε η τοπική σύμβουλος, αργούν να αποκατασταθούν «με κίνδυνο όχι μόνο των οχημάτων αλλά και των πεζών, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει διάβαση πεζών, στάση αστικής συγκοινωνίας , στάση όπου μαθητές περιμένουν το σχολικό λεωφορείο , καφενείο και το φαρμακείο».

«Ακόμα κατοικίες και υπόγεια πλημμυρίζουν από απόβλητα , παροχές δεν έχουν δοθεί σε όλες τις κατοικίες και γενικότερα επικρατεί μια χαοτική κατάσταση η οποία δεν αρμόζει στους κατοίκους του Δήμου της Κοζάνης το 2014», τα λόγια της τοπικής συμβούλου.

Περαιτέρω ενημέρωση και συνάντηση με την τοπική σύμβουλο ζήτησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κοζάνης Γιώργος Πεκρίδης ενώ ενημέρωση αντίστοιχη θα υπάρξει και από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για το όλο έργο.

e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.